Ervaringen

Heb je ervaring met mijn behandelingen of adviezen en wil je deze delen, neem dan contact met mij op via het contactformulier. Of deel ze op mijn Facebook pagina. Daar vind je ook meerdere ervaringen van mensen die je voor gingen.

Geschreven door Vera Dijkhuizen uit Nunspeet

"Suzan is bij mijn merrie geweest voor een behandeling. Tijdens haar werk maakt Suzan echt contact met het paard, zij ziet en respecteert de grenzen die het paard aangeeft. Een behandeling die uit echte liefde voor het paard bestaat als je het mij vraagt. Mijn merrie was ook zeer tevreden, het was duidelijk te zien dat de behandeling echt aankwam. Niet alleen haar lymfesysteem is hiermee geholpen maar ook de mestproductie. Ze bouwt minder gasvorming op en is heel ontspannen. Op een gespannen bilspier heeft Suzan lasertherapie toegepast, ook dit resultaat is goed te voelen. De laser is ook toegepast op plekjes op de benen voor een beter herstel. Een aantal dagen na de behandeling werden de plekjes al minder. Samen hebben we ook nog gekeken welke voeding mijn merrie op dit moment nodig heeft. De hoeveelheid en de duur werd hierbij ook bepaald."

Geschreven door Alexandra Jansen

"Dit voorjaar begonnen met behandelen door Suzan ivm hevig zomer eczeem. de zomer met zichtbaar en voelbaar minder jeuk doorgekomen! aanrader!!"

Geschreven door Joyce Nuijten uit Leersum

"Mijn paard stond met flinke Einschuss en Suzan heeft hem super geholpen om zijn afvalstoffen kwijt te raken en mij tips en tricks gegeven om hem na de behandeling te ondersteunen. Samen nog is naar het voer gekeken en daar waren alleen wat extra vitamine bij nodig. Fijne uitleg en nam echt de tijd. Super goede fijne ervaring ?"

Geschreven door Daphne uit Deurningen

"Super blij ben ik met de hulp van Suzan Abbink bij mijn tinker ruin Jim. Echt een aanrader. Ik was op zoek naar iemand die verstand had van de ribbels en plooien en wondjes rondom de koot. toen kwam ik bij haar terecht. Ze constateerde idd dat mijn tinker een vorm van CPL had. Maar dankzij haar behandelingen zorgt het er voor dat het niet erger word en de wondjes helen. Dat gaat al aardig goed en nog steeds komt Suzan bij mij om dit door te zetten maar ook omdat mijn tinker na een rare sprong al enige tijd kreupel loopt. Zij brengt taping aan bij Jim, waardoor hij hulp en steun krijgt toch beter te lopen. Dit had ze na de MLD toegepast en meteen zag je in stap al verbetering. En de dagen erna ook hij liep gewoon enorme stukken beter. Ik ben zeer enthousiast en laat Suzanne voorlopig nog komen voor mijn tinker. Suzan alvast bedankt voor alles en tot snel! Daphne"
 

Geschreven door Tessa uit Gouda

"Mijn paard met een dikke kogel en koot is behandeld door Suzan. Je zag tijdens de behandeling het been letterlijk slinken. Daarna heeft zij nog tape aangebracht. Sindsdien is het been een stuk dunner en loopt minder snel weer vol. Kreeg er direct nog een voeradvies bij. Wij zijn weer op de goede weg! Bedankt Suzan!!!"

Geschreven door Paul Sueters uit Emst; Nederlands kampioen mennen klasse ZZ:

"Beste Suzanne,

Naar aanleiding van jouw verzoek om feedback m.b.t. de behandelingen van de afgelopen weken:

- Jurre heeft 2 jaar geleden een ontsteking gehad aan het hielbeen/sprong, de behandeling van de arts was gericht op het bestrijden van deze ontsteking door de moeilijk te bereiken plek heeft dit de nodige tijd geduurd, uiteindelijk is dit gelukt echter in de behandelingsperiode heeft er ook enige botwoekering plaatsgevonden en vochtophoping rond deze plek.

Ondanks de tijdsduur zie ik na behandeling wel een afname van de vochtophoping rond deze plaats, het gewricht is droger geworden.

Hessel is een sportpaard en komt in het gedeelte marathon wel iets tekort m.b.t uithoudingsvermogen. Ik heb m.b.t het uithoudingsvermogen van Hessel geen verbetering waargenomen wel heb ik gemerkt dat het paard na behandeling eerder ontspannen was in het werk wat mogelijk heeft bijgedragen tot het behalen van mijn kampioenschap NK, ZZ dressuur.Daarnaast was hij bijzonder snel hersteld na een blessure rechtsvoor mogelijk heeft jou behandeling hieraan bijgedragen.

Ik heb jou de afgelopen weken ervaren als een gedreven persoon die haar afspraken altijd na kwam.

Je was rustig en had vertrouwen van de paarden, je had altijd even tijd om je aanpak en behandeling te bespreken.

We hebben het over voeding en training van paarden gehad en je stond ook open voor de mening van anderen."

Oog