Konink
Konink

Iedereen kent alle grote voedingsmerken wel, maar waarom kiezen we nu uitgerekend het voer wat we voeren? Wat zit er eigenlijk in en wat zijn de gevolgen van deze voeding? Hooi is de basis van alles, maar wat is nu goed hooi?

Zoveel vragen, zoveel verschillende antwoorden. Wanneer ik bij uw paard langs kom voor een behandeling zal ik vragen naar de voeding. Immers wat we erin stoppen zal mogelijk ook weer invloed hebben op de afvalstoffen. Samen overleggen we wat er bij jou en jouw paard past qua voeding. Welke mogelijkheden heb je in de omgeving en de stalling waar je paard staat?

Ik ben onafhankelijk en verkoop zelf geen voer maar geef graag gepast voedingsadvies voor je paard.

Tips en Tricks over paarden houden en voeding

Ruim niet alles direct op!

Hoe houd je je paarden bezig? Afwisseling in de omgeving met de mogelijkheden die er voor handen zijn. De paarden trainen zichzelf. Zie hier hoe Elvis en Bobar hun lijf bewegen; vrijwillig, in vrijheid en zij trainen zichzelf. Uiteraard hebben ze een optie om de boom te vermijden, echter lijkt het erop dat deze weg, voor een paard, niet de weg met de minste weerstand is. Mooie van deze boom is dat het een wilg betreft en dus ook nog eetbaar is voor de paarden.